(+31)(0)6-22239811

Michiel Boesveldt, NCE

Na het afronden van mijn studie montage aan de Nederlandse Filmacademie in 2007, ben ik gestart als zelfstandig film editor. Sindsdien heb ik een brede ervaring opgedaan in diverse projecten, variërend van documentaires en televisieprogramma's tot speelfilms en drama-series. Hoewel ik me de laatste jaren voornamelijk richt op het monteren van speelfilms en drama-series, blijft mijn passie voor het vinden van de beste film in het beschikbare materiaal in elk genre onverminderd groot.

Om regisseurs en producenten bij te staan in dit proces, ben ik vanaf het moment dat de eerste rushes binnenkomen tot aan het laatste moment van de geluidsmix altijd kritisch en betrokken. Door goed te luisteren naar hun wensen en ideeën, probeer ik een optimale vertaling te maken naar het eindresultaat.

Als actief- en bestuurslid van de Nederlandse vereniging van Cinema-Editors (NCE) draag ik bij aan de ontwikkeling van het vak en deel ik graag kennis met collega filmeditors. Zo maak ik de NCE Podcast, waarin ik mijn collega's interview over hun recente werk en ontwikkelingen in het vakgebied bespreek.

Voor meer informatie over mijn werk, zie ook mijn IMDB pagina.